Loading ...

Ventuze anticelulita Instructiuni de utilizare

Ventuzele sunt disponibile in patru dimensiuni diferite, de la mare la mic si pot fi folosite pe picioare, fese, brate, pulpe si burta. Cele mari sunt potrivite in special pentru picioarele si fesele dumneavoastra, iar cele mai mici sunt potrivite pentru pulpe si pentru pielea din jurul genunchilor. Cele de dimensiuni mai mici sunt potrivite pentru brate si burta. Apasand partea superioara a ventuzei masaj farmacie si apasand-o pe piele, creeaza efectul de vacuum.

Asigurati-va ca aplicati o cantitate suficienta de ulei de masaj pe piele; acest lucru permite ventuzei sa alunece usor pe piele. Puteti adauga cateva picaturi de ulei de menta sau eucalipt In uleiul de masaj pentru a crea un efect cald sau rece In timpul masajului.

Masati pielea cu miscări circulare, in zig-zag si in sus si in jos.

Va va fi mult mai usor sa faceti aceste miscari dupa ce veti fi folosit ventuzele de cateva ori. Incercati sa exercitati presiunea potrivita asupra ventuzelor pentru a va asigura ca acestea raman lipite pe corpul dumneavoastra. Acest lucru necesita, de asemenea, un pic de practica, dar dupa cateva sedinte de tratament veti sti cum funcționeaza.

Este important sa se maseze intotdeauna de jos in sus, deoarece corpul tau va elimina toxinele prin rinichi. Prin efectuarea acestor miscari, toxinele sunt eliberate in circulatia sangelui,permitand astfel corpului tau sa le elimine.

Va recomandam sa puneti un prosop dedesubt, deoarece excesul de ulei de masaj poate cadea adesea pe podea sau in jurul canapelei. Puteti masa mai bine partea superioara a picioarelor si zona din jurul genunchilor atunci cand stati intins pe canapea. De exemplu, cand urmariti o emisiune TV. Pentru fesele si spatele picioarelor, intindeti-va lateral pe canapea. Puteti sa va masati bratele si burta cel mai bine în fata unei oglinzi. Acest lucru va permite sa vedeti mai bine reactia pielii dumneavoastra.

Pentru inceput, folositi ventuzele de 3 ori pe saptamana 10 minute pe fiecare zona timp de 5 saptamani. Faceti pauza cel putin o zi intre tratamente in aceasta perioada de inceput. Pielea ta are nevoie de timp pentru reVentuzerarea si eliminarea toxinelor.

Apoi folositi paharele de 2 ori pe saptamana 5 minute pe fiecare zona timp de 2 saptamani si, in cele din urma, pentru a mentine corpul curatat de celulita o data pe saptamana 5 minute pe zona.

Din pacate, celulita este o problema recurenta, nu conteaza cata apa bei sau cat de des faci exercitii fizice, aceasta va reveni intotdeauna. Folositi ventuze masaj farmacie o data pe saptamana pentru un rezultat de durata.

Tags :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *